tel. 085-8769564

Je zorgverzekering goed geregeld bij Finalité

By on dec 10, 2013 in Nieuws |

Vergelijkzorgverzekering

Bespaar ook op je zorgkosten!
Je kunt er niet omheen: de ene zorgverzekering is nóg goedkoper en heeft nóg betere voorwaarden dan de andere. Maar is die verzekering ook echt voordeliger? Wat wordt er precies vergoed? En zijn die zorgverzekeringen ook echt beter dan jouw verzekering?

Alleen bij ons verkrijgbaar: ZorgVoordeelPolis
Naast zorgverzekeringen van de grootste verzekeraars van Nederland, bieden wij je ook de ZorgVoordeelPolis. Deze unieke en zeer voordelige zorgverzekering is exclusief voor jou als onze klant beschikbaar. Bovendien behoren de premies van de basisverzekering van de ZorgVoordeelPolis tot de top 3 van laagste premies.

Eenvoudig vergelijken
De voorwaarden van de verzekeringen zijn uitstekend. In de zorgvergelijker vindt je helder omschreven waar je wel en geen dekking voor hebt. En de premies zijn ook uitstekend. Met standaard minimaal 10% collectiviteitskorting op de ZorgVoordeelPolis! En je huidige verzekering kan automatisch worden beëindigd.
Vergelijk hier je zorgverzekering.

Interessant? Meld je aan om de nieuwsberichten per email te ontvangen!