tel. 085-8769564

Over Finalité

Finalité is al geruime tijd expert op het gebied van verzekeringen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. ‘Je kunt zeker door’, dat is ons motto. We streven naar de ideale oplossing voor iedere verzekeringsvraag en voor iedere portemonnee.

Privacy

Wees gerust: we gaan discreet om met je gegevens. Alle persoonsgegevens die we in handen krijgen, geven we alleen onder jouw uitdrukkelijke toestemming aan anderen. We verzamelen je gegevens in een persoonlijk (geautomatiseerd) dossier en gebruiken ze uitsluitend voor onze adviezen, bemiddeling en schaderegelingen.

Niet te veel, niet te weinig

We sturen je niet meer informatie dan nodig, dus lees wat we je sturen zorgvuldig door. Als we denken dat je baat hebt bij nieuwe producten of andere diensten, zullen we je daar van op de hoogte brengen. En soms sturen we je iets wat je op last van de overheid moet weten. Ook de polissen en andere contracten moet je zelf goed doornemen, ook al hebben wij ze zelf al gecontroleerd.

Dienstverleningsdocumenten

AFM-vergunning

Om ons werk te mogen doen hebben wij een vergunning van de AFM onder vergunningnummer 12043786. Finalité mag adviseren en bemiddelen in alle soorten verzekeringen voor particulieren en bedrijven.

Aansprakelijkheid

Finalité is verzekerd voor beroepsaansprakelijkheid. Dat betekent extra zekerheid voor onze klanten. We zijn verzekerd tot het bedrag waarop de verzekering aanspraak geeft.

Klachten

Hoe zorgvuldig we ook zijn, een fout kan voorkomen. Heb je een klacht, neem dan direct contact op en we zoeken het uit. Binnen 72 uur heb je gegarandeerd een eerste reactie en we doen er alles aan om een oplossing te vinden waarmee je kunt instemmen. Lukt dat niet, dan kun je gratis terecht bij onafhankelijke Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) in Den Haag. Finalité Verzekeringen B.V. staat daar geregistreerd onder nummer 300.016223.

Kifid
Postbus 93257
2509 AG Den Haag
Telefoon: 070 – 333 8 999
E-mail: consumenten@kifid.nl