tel. 085-8769564

Ondernemers

Ondernemersrisico’s, houd ze in toom

Ondernemen is risico nemen. Maar niet onnodig. Schade door diefstal of brand kan behoorlijk oplopen. En als je medewerkers in dienst neemt, ben je verantwoordelijk voor hun inkomen, ook als ze ziek worden. Finalité analyseert de risico’s zodat je kunt kiezen: deze risico’s neem ik voor mijn rekening, en tegen die andere verzeker ik me.

Materiële risico’s

Inbraak, brand, waterschade. Het komt altijd onverwacht en ongelegen. Op een moment dat je wel wat anders aan je hoofd hebt dan de papierwinkel regelen. Je bedrijf moet doordraaien, zo snel mogelijk. Finalité neemt je de rompslomp uit handen en zorgt dat je verzekeringsuitkering snel op je rekening staat. Want juist als het tegenzit, moet de schoorsteen blijven roken.

Zorgen voor je personeel

Een goed werkgever zorgt voor zijn personeel. Een passend pensioen, de nodige verzekeringen. En voor de onderneming, want een zieke werknemer wil je kunnen vervangen. Welke risico’s loop je als ondernemer? En in hoeverre wil je die afgedekt hebben? Praat erover met Finalité en je bent in elk geval van één ding verzekerd: een advies dat precies bij je past.

Andere risico’s

Wat als je plotseling niet kunt leveren door welke calamiteit dan ook? Kapotte machines, haperende leveranties? En wat als je klant je aansprakelijk stelt? Of niet betaalt? Je moet er niet aan denken. Of juist wel? Even maar dan, in gesprek met Finalité. Beslis welke risico’s aanvaardbaar zijn voor jou, en laat het daarna los, want dan regelen wij de rest.

Finalité geeft inzicht in:

  • Materiële risico’s
  • Arbeidsrisico’s
  • Productie- of omzetrisico’s
  • Aansprakelijkheidsrisico’s
  • Overige (vermogens)schade